Servicii

Site-uri web

Realizam site-uri web de prezentare sau magazine virtuale ori aplicatii online ( hotel booking , meniu restaurant virtual , site-uri pentru joburi , etc ). Creste-ti chiar acum vizibilitatea pe internet.

Social Media

Utilizam business manager pentru a rula cele mai performante si mai eficienta campanii de reclame pe internet. Folosim strategii personalizate in functie de fiecare activitate.

Google ADS

Adresați-vă clienților când aceștia caută companii ca a dvs. în Căutarea Google și pe Google Maps. Plătiți numai pentru rezultate, cum ar fi clicuri pe site-ul dvs. sau apeluri către companie.

Randari video

Cream video-uri pentru serviciile sau produsele tale. Scoate in evidenta avantajele si promotiile tale prin video-uri de o calitate foarte mare ce pot fi difuzate inclusiv pe TV.

CRM

CRM are ca scop cresterea profitului prin producerea unui volum mai mare de vanzari. Avand o baza de date centralizata despre clienti.

ERP

Un sistem ERP reprezinta un sistem informatic menit sa ajute la eficientizarea proceselor de business dintr-o companie centralizand toate informatiile intr-o singura platforma.

Site-uri web

Realizam site-uri sau magazine online pentru orice tip de activitate!

Social Media

Afla cat de importanta este vizibilitatea ta pe retelele sociale

Google ADS

Profita de traficul imens de pe google in fiecare zi.

Randari video

Vinde-ti produsele sau serviciile cu reclame premium.
Experienta

Ne bazam pe o biblioteca larga de
cunostinte tehnice

Email Marketing
0%
Cursuri Marketing
0%
Comunicare
0%
Creativitate
0%